Beste Lezer,

Al meer dan 35 jaar ben ik ( Olga ) met heel veel plezier in het juweliers vak werkzaam en in 2004 is mijn eigen internetwinkel

" Olga Jewels " van start gegaan. Inmiddels zijn we al gegroeid naar 3 webwinkels. Onze winkels werken met beveiligde SSL-certificaten, uw gegevens zijn daardoor extra beveiligd.

Aan de foto's van de artikelen besteden we extra veel zorg. Een plaatje zegt immers meer dan duizend woorden. Mogelijke teleurstellingen van de aankoop achteraf worden daardoor al vaak voorkomen.

Uiteraard is het kopen van sieraden en kostbaarheden altijd een kwestie van vertrouwen, ik hoop dan ook dat u mij dat vertrouwen kunt geven.

Omdat het in Nederland wettelijk verplicht is om goud en zilver te keuren ( toetsen op gehalte en voorzien van een wettelijk keur ) hoeft U zich derhalve geen zorgen te maken of iets wel of niet echt van goud of zilver is, (bijna) alles wat ik in mijn winkel aanbied is voorzien van het Nederlandse goud of zilver keur. Daarmee heeft u vanzelf al een stukje zekerheid. Uiteraard zijn er voor het keuren van goud en zilver weer uitzonderingen, een gouden artikel dat minder weegt dan 1 gram hoeft niet gekeurd te worden en voor zilver is keuren verplicht vanaf 8 gram.

Helaas zijn antiek goud- en/of zilverwerken niet altijd voorzien van een bekend keur. Het kan namelijk voorkomen dat de keuren zijn weggepoetst in de loop der jaren. Ook bij deze artikelen kan ik u het juiste karaat gehalte garanderen. Alles wat niet voorzien is van een keurmerk wordt door mij op echtheid getoetst. Als gediplomeerd federatie taxateur van juweliers artikelen mag U van mij de nodige kennis hieromtrent verwachten. Ik zal U dan ook altijd voorzien van de juiste informatie en een goede prijsindicatie voor de artikelen die u kunt vinden in mijn winkel.

Omdat momenteel de goudkoersen zo fluctueren kan het zijn dat bij verschillende artikelen geen prijs vermeld staat, u kunt via info.olgajewels@upcmail.nl de actuele prijzen opvragen.

Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben dan hoor ik dat graag van u.

Veel plezier met winkelen,
Olga.

 

 

 

CONTACT GEGEVENS
E-mail: info.olgajewels@upcmail.nl
Telefoon: 0651774732

POSTADRES ( geen bezoekadres )
Olga Stoffers Veneman
Albert Neuhuyslaan 13
8072 HJ Nunspeet
Nederland

BTW-Nummer: NL001285183B94
KVK: 08132048